ASOCIATIEI “ASINED&NAIART” Targu Mures FURNIZORUL CENTRULUI DE FORMARE PROFESIONALA A ADULTILOR " ASINED&NIART" Targu Mures ACREDITAT ANC ANUL 2016-2010.

Asociatia ASINED&NAIART Targu Mures este membru cu drepturi depline in Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures (FJTMS) din data de 15.06.2017 .

Comunicat de Presa
SUSTIN SI PROPUNE - Proiectul umanitar “ DIN SUFLET PENTRU SUFLET ” Proiectul se implementează în perioada 28.03 - 15.09 .2017 pentru comunitate .
Prin hotararea Consiliului Director al Asociatiei ”ASINED&NAIART” Targu-Mures(A.A.N.) in data de 28 martie 2017, a fost aprobat
Priectul Umanitar “DIN SUFLET PENTRU SUFLET ”.

Titlul activităţii de tineret:

PROIECT JUDEŢEAN PENTRU TINERET CARAVANA MUREŞANĂ CULT-(R)URAL Slogan: ,,CULTURĂ-EDUCAŢIE-VIITOR,, Perioada desfăşurării activităţii de tineret : 20 sept. — 30 nov. 2017. Localităţile în care se vor desfașura activitatile de tineret: Corunca, Sîntana de Mureş, Sîncraiul de Mureş și mun. Tîrgu Mureş.

Din 15 decembrie 2017 :

CENTRU JUDETEAN PENTRU TINERET Mures si CENTRU DE FORMARE PROFESIONALA“ ASINED&NAIART “ Targu Mures str. Liviu Rebreanu nr.1,sp 2 mun.Targu Mures
15 iulie - 08 oct. 2019

PROIECTUL JUDEŢEAN PENTRU TINERET CARAVANA MUREŞANĂ CULT-(R)URAL editia a 2-a se deruleaza2018 jud. Mures, Slogan: ,,CULTURĂ-EDUCAŢIE-VIITOR,,

Perioada desfăşurării activităţii de tineret : 15 iulie - 08 oct. 2019, Localităţile în care se derulează activitatea de tineret: Sântana de Mureş, Sangiorgiu de Mures, Sâncraiul de Mureş si mun. Tîrgu Mureş.


Asociatia ASINED&NAIART Targu Mures impresar artistic din luna iunie 2018 la Formatia CORAX Targu Mures.

Sustinut de Centru Judetean pentru Tineret Mures coordonat direct de Asociatia “ASINED&NAIART “Targu Mures str.Liviu Rebreanu nr.1.sp.2 mun. Tirgu Mures.


luni, 13 noiembrie 2017


PROIECTULUI JUDEŢEAN PENTRU TINERET ,,CARAVANA MUREŞANĂ CULT-(R)URAL,,prima editie 2017. care se deruleaza in perioada 11-12.11.2017 la Scoala Gimnaziala din Sîncraiu de Mures .
ZIUA 1 : Sâmbăta 11.11. 2017
Locaţia : Scoala Gimnaziala din Sîncraiu de Mures
10.00-11.00 DESCHIDERE FESTIVA-PREZENTAREA CONCEPTULUI DE PROIECT SI MONOGRAFIA LOCALITATII prezentata de viceprimar dl. Sandor Gall si dl. dir.Alin Danciu .

Organizator proiect: Asociatia ASINED&NAIART Targu Mures ....
Partener proiect :

Primaria loc.Sancraiu de Mures jud Mures. .
Scoala Gimnaziala Sancraiu de Mures jud Mures.
Primaria loc. Santana de Mures.
Scoala Gimnazioala Santana de Mures.
Primaria loc.Corunca .
Scoala Gimnazioala Corunca.
Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures .
Fundatia Curcubeu Targu Mures
Asociatia Romo Sapiens - RUDY MOCA Targu Mures


FINANTATOR PROIECT: CONSILIUL JUDETEAN MURES.
Sponsori proiect : ROMGAZ - Romania, Auchan.
Sustinator proiect : Bucataria Loredanei .
SC NUNILUS SRL Magazin alimentar Sancraiu de Mureș.



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adunarea Generala si Consiliul Director

Adunarea Generala si Consiliul Director