ASOCIATIEI “ASINED&NAIART” Targu Mures FURNIZORUL CENTRULUI DE FORMARE PROFESIONALA A ADULTILOR " ASINED&NIART" Targu Mures ACREDITAT ANC ANUL 2016-2010.

Asociatia ASINED&NAIART Targu Mures este membru cu drepturi depline in Fundatia Judeteana pentru Tineret Mures (FJTMS) din data de 15.06.2017 .

Comunicat de Presa
SUSTIN SI PROPUNE - Proiectul umanitar “ DIN SUFLET PENTRU SUFLET ” Proiectul se implementează în perioada 28.03 - 15.09 .2017 pentru comunitate .
Prin hotararea Consiliului Director al Asociatiei ”ASINED&NAIART” Targu-Mures(A.A.N.) in data de 28 martie 2017, a fost aprobat
Priectul Umanitar “DIN SUFLET PENTRU SUFLET ”.

Titlul activităţii de tineret:

PROIECT JUDEŢEAN PENTRU TINERET CARAVANA MUREŞANĂ CULT-(R)URAL Slogan: ,,CULTURĂ-EDUCAŢIE-VIITOR,, Perioada desfăşurării activităţii de tineret : 20 sept. — 30 nov. 2017. Localităţile în care se vor desfașura activitatile de tineret: Corunca, Sîntana de Mureş, Sîncraiul de Mureş și mun. Tîrgu Mureş.

Din 15 decembrie 2017 :

CENTRU JUDETEAN PENTRU TINERET Mures si CENTRU DE FORMARE PROFESIONALA“ ASINED&NAIART “ Targu Mures str. Liviu Rebreanu nr.1,sp 2 mun.Targu Mures
15 iulie - 08 oct. 2019

PROIECTUL JUDEŢEAN PENTRU TINERET CARAVANA MUREŞANĂ CULT-(R)URAL editia a 2-a se deruleaza2018 jud. Mures, Slogan: ,,CULTURĂ-EDUCAŢIE-VIITOR,,

Perioada desfăşurării activităţii de tineret : 15 iulie - 08 oct. 2019, Localităţile în care se derulează activitatea de tineret: Sântana de Mureş, Sangiorgiu de Mures, Sâncraiul de Mureş si mun. Tîrgu Mureş.


Asociatia ASINED&NAIART Targu Mures impresar artistic din luna iunie 2018 la Formatia CORAX Targu Mures.

Sustinut de Centru Judetean pentru Tineret Mures coordonat direct de Asociatia “ASINED&NAIART “Targu Mures str.Liviu Rebreanu nr.1.sp.2 mun. Tirgu Mures.


vineri, 16 martie 2018






Proiectul umanitar "Împreună schimbăm destine!"
PERIOADA DE IMPLEMENTARE :
Proiectul se implementează în perioada 01-09.04. 2018, activitate caritabila in data de 06.04.2018 la Sala de Sport si la domiciliul fam. din sat Nazna jud. Mureș .
Au fost prezenti la acest eveniment caritabil Organizatorul proiectului ,reprezentati de dl, Rus Traian Daniel, d-na Mera Daniela , Erzsebet Magyari si Loredana Degan din Nazna .
Impreuna cu conducerea AUCHAN TG. Mures - SPONSOR PROIECT UMANITAR.




Proiectul umanitar "Împreună schimbăm destine!"

PERIOADA DE IMPLEMENTARE :
Proiectul se implementează în perioada 01-09.04. 2018, activitate caritabila in data de 07.04.2018 la domiciliul fam. din com. RUSII MUNTI sat. MAIORESTI, com. VATAVA sat. DUMBRAVA jud Mures .
Au fost prezenti la acest eveniment caritabil Organizatorul proiectului ,reprezentati de dl, Rus Traian Daniel, d-na Mera Daniela .
- SPONSOR PROIECT UMANITAR AUCHAN TG. Mures .























Proiectul umanitar "Împreună schimbăm destine!"
PERIOADA DE IMPLEMENTARE :
Proiectul se implementează în perioada 01-09.04. 2018, activitate caritabila in data de 07.04.2018 la la domiciliul fam. din com. SANTANA DE MURES jud. Mureș .
Au fost prezenti la acest eveniment caritabil Organizatorul proiectului ,reprezentati de dl, Rus Traian Daniel, d-na Mera Daniela.
Multumim de sustinerea proiectului umanitar de catre Primaria com. Santana de Mures jud. Mures d-nului Primar Dumitru Moldovan .
- SPONSOR PROIECT UMANITAR AUCHAN TG. Mures

Proiectul umanitar "Împreună schimbăm destine!"
PERIOADA DE IMPLEMENTARE :
Proiectul se implementează în perioada 01-09.04. 2018, activitate caritabila in data de 07.04.2018 la sediul Mures Centrului Judetean pentru Tineret Mures coordonat direct de Asociatia ASINED&NAIART Targu Mures str.Liviu Rebreanu nr.1.sp.2 mun. Tirgu Mures jud Mures .
Au fost prezenti la acest eveniment caritabil Organizatorul proiectului ,reprezentati de dl, Rus Traian Daniel, d-na Mera Daniela .
- SPONSOR PROIECT UMANITAR AUCHAN TG. Mures .


PERIOADA DE IMPLEMENTARE :

Proiectul se implementează în perioada 01 - 09. 03. 2018 in mun. Tg Mureș, loc. Santana de Mures  si sat Nazna județul Mureș .

DESCRIEREA PROIECTULUI :

Pe fondul impactului crizei economice mondiale și al creșterii prețurilor la produsele alimentare Asociatia ”ASINED&NAIART” Targu-Mures, împreună cu partenerii săi, propune proiectul "Împreună schimbăm destine!" care reprezintă o soluție imediată de ajutorare a persoanelor fără venituri sau cu venituri foarte mici.

        Prin acest proiect organizatorii își propun adunarea de alimente neperisabile, prin donații/sponsorizari făcute de diverși agenți economici și distribuirea acestora către persoanele vulnerabile din Tg Mureș și din județul Mureș, pe baza evaluărilor efectuate de o comisia formată din reprezentanții organizațiilor implicate în proiect, precum și în baza unor date primite de la diverse instituții.

Misiune
Sprijinim prin proiectele noastre, persoanele in nevoi sau grupuri dezavantajate prin programe sau proiecte sociale. In acelasi timp, atragem atentia opiniei publice asupra nevoilor existente in aceste categorii sociale.

 Oferind pachete pentru un numar de 200 familii cu copii având grave dificultăţi financiare , vom oferi pachete constand in alimente si produse de igiena in cadrul Proiectului Umanitar  "Împreună schimbăm destine!"


    Proiectul umanitar "Împreună schimbăm destine!" va fi prezentat partenerilor,sponsorilor si mass-mediei locale judetene spre instiintare de catre Consiliul Director (A.A.N.) prin intermediul echipei de organizare.

 ECHIPA DE PROIECT:
CoordonatorI proiect: RUS TRAIAN DANIEL,MERA DANIELA
Membrii: 
RUS CIPRIAN ALEXANDRU 
MERA DENISA  LORENA 

DONATORI/SPONSORI :

       Pot fi persoane fizice si juridice (agenti economici ) din tara direct interesati  in a sustine PROIECTUL UMANITAR "Împreună schimbăm destine!" , in perioada  01 – 09.04.2018 în  mun. Tg Mureș,  Santana de Mures si sat Nazna județul Mureș .

Implică-te si tu in


PROIECTUL UMANITAR
"Împreună schimbăm destine!" ,01 -  09.04.2018 în mun.Tg Mureș , loc. Santana de Mures, si in sat. Nazna  din județul Mureș  organizat prin ASOCIATIA “ ASINED&NAIART” Targu Mures ,in parteneriat cu alte O.N.G.-uri, sponsori ,persoane fizice si juridice.

Motto : ”Nu ştiu care e destinul tău, dar un lucru ştiu: singurii dintre voi care vor fi cu adevărat fericiţi sunt cei care au cautat şi au găsit cum să slujească”!

Donatiile pentru Proiectul Umanitar "Împreună schimbăm destine!" ,constand in:  bani si sponsorizari :    

Donatiile si sponsorizarile in lei se pot primi pentru proiectul umanitar in contul

RO61BTRLRONCRT0301415001 deschis la Banca Transilvania sucursala Targu Mures.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adunarea Generala si Consiliul Director

Adunarea Generala si Consiliul Director